2. september 2009

Jeg kjenner en som elsker blomster

-M-

6 kommentarer:

 1. Heihei:) Og takk for koselig hilsen.
  Jeg må si jeg kjenner høsten bre om meg når jeg ser disse blomsterbildene. Tenk at den er her alerede, jeg er liksom ikke helt forberedt...
  Jeg fikk med meg at det sto om interiørblogger i dagbladet alt for sent. Det hadde vært så moro å lest! Jeg leser jo en del av disse og "kjenner" de liksom hihi. Merkelig det der:)

  Maya

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så koselig blogg dere har, legger den til på listen min :)
  Jeg, som kjøper Dagbladet hver helg, fikk det selvfølgelig ikke med meg denne helga, pga at jeg var bortreist... Lykke til videre med bloggingen, ser veldig bra ut så langt. Jeg like blogger som inneholder litt av hvert :)

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for koselig kommentar på bloggen min:) Fin blogg dere har, og nydelige høstbilder! Elsker å bo i et land med fire årstider, det er herlig!
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Nydelige høstblomster!
  Takk for fin hilsen hos meg! Jeg er litt usikker på navnet på den lille planten, men tror den heter Fuji.. mulig har den et mer norsk navn også ;o)
  God natt!! J.

  SvarSlett
 5. TUSEN TAKK for kjempekoselig hilsen inne hos meg!For en herlig blogg dere har :)

  Vibeke

  SvarSlett
 6. Hei igjen! Så gøy at dere vil være med på giveawayen:) Tvi tvi! Nyyydelige bilder dere viser i dag!! Fantastiske farger! Jeg skal på fjellet i slutten av september med hele familien - gleder meg!!

  Ha en strålende torsdag, alle tre!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett