22. august 2009

Lørdagstur i byen..

Startet dagen med å dra til Vestkanttorget på skattejakt! På Vestkanttorget er det bruktmarket hver lørdag fra mars til desember. Åpent fra ca 9.00- 17.00. Letteste veien er fra Bogstadveien, ned Neuberggata. I Neuberggate er det forøvrig mange fine butikker, blant annet Vestkanttorget blomsterbutikk (bildet over), Lille Budda, Kvist, KA, en bruktbutikk og ikke minst Ruths Design- en super butikk med masse lamper (http://www.ruthsdesign.no/) Her kan du få trukket om dine gamle lampeskjermer (hvis du ikke gjør det selv).

Mye fint (og rart) på Vestkanttorget og veldig varierende priser.. Kopper og kar, sølvtøy, vaser, bord, stoler, klær - både gamle og nye. Var heldig og fant kjele for "gibortpris" 50,- som det er bilde av under :)
Etterpå ble det en kopp svart kaffe og avislesing på Baker Hansen. Liker lampene i taket!
Don't ever let anyone make you feel like you don't deserve what you want.
Her er dagens fangst! Med modne epler fra kolonihagen!! Desverre var lokket på kjelen borte- derfor jeg fikk den så billig!
Fint vær i dag!
Fin Lørdag!!
=)
-M-

1 kommentar:

  1. Hm, Baker Hansen, deilig! Ser at været er strålende hos dere. Her er det også knallbra! For en nydelig kjele fra Cathrineholm! Uten lokket kan det brukes som fat, synes jeg :) Takk for tippsen om Vestkanttorget og butikker i området! Skulle ta meg en tur dit når jeg er på Oslo neste gangen! Hilsen fra Pillepalle

    SvarSlett