30. august 2009

Loppis

Loppemarkedsesongen er endelig i gang! Jeg er superfornøyd - Gårsdagens loppisfunn ble denne fine kassen fra Mineralvannfabrikken Bjørgvin!! Har sett etter en sånn gammel kasse en stund. Den er perfekt til å ha blader i :) Idag er dagen for Tur med så fint vær! Ha en Strålende Søndag!!
Hilsen -M-

4 kommentarer:

 1. Hei! Gratulerer med dette funn! Jeg bruker en gammel og hvitmalt vinkasse for bladene mine. Ha en deilig søndag du også! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Er og såå glad for at loppis-sesongen endelig er i gang igjen! Eneste negative må være at jeg må opp litt tidlig i helgene, så jeg rekker være der tidlig for å sikre meg "kupp"...hehe ;) har og en sånn kasse hvor jeg har interiørbladene min i, kjempepraktisk!!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Du har gjort eit funn eg misunnar deg litt ;) og det var verkeleg ein bra idè å ha alle magasina i den. Eg trur eg vil finna min eigen kasse til alle bladene mine.. Takk for tipset!
  Helsingar frå Siri

  SvarSlett
 4. Heisan!
  Tusen takk for veldig koselig og inspirerende ord! Slikt gir meg virkelig lyst til å hive meg over symaskinen!
  Ser jeg ikke har vært innom denne bloggen før og ser at jeg blir nysgjerrig på å se mer en annen dag. Herlig kasse til magasiner som ble funnet på loppis!!!
  Ha en fin kveld og en glad morgendag!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett