2. november 2009

Pakkepost!

Jeg har vært på reisefot i helgen! Da jeg kom hjem på søndag kveld lå denne pakken i min postkasse!! :) Verdens koseligste kort - med ugle på- og en supertrivelig hilsen! Tusen hjertelig takk til Guro =) (vant giveaway hos http://eingulknapp.blogspot.com/ for litt siden) Jeg har gledet meg sååå!!
I pakken lå...
..en SuperFin Vimpelrekke som Guro har laget selv (Imponert!!!) Foreløpig har jeg bare prøvehengt den opp, inntil jeg finner den perfekte plassen!
Se så fine farger..
...og mønstre!! Digger den!!!
Guro hadde ikke bare pakket med vimpelrekken, men en bunke kjempefine servietter med forskjellig motiv.. Tusen takk snille Guro!!.. vimpelrekke her også.. :)

... søte små..
... vakkert fuglemønster..
Alt i alt må jeg si at pakkepost i November er Ekstra Stas! Snakk om FLAKS!! Ha en strålende kveld =) Nå skal jeg tenne levende lys i mørket og nyte synet av min fine Vimpelrekke!!
Klem M

4 kommentarer:

 1. Heisan...så mye fint du fikk i posten! Herlige farger på alt, skjønner godt du ble glad for dette:) Ønsker dere alle tre en flott ny november uke...stor klem

  SvarSlett
 2. så koselig med pakke i posten! Vimplene var knallfine!
  Ha en fin dag!
  Madeleine

  SvarSlett
 3. Så koselig innpakket gave da!! Ble helt forslket i den lille uglen jeg da :)
  Var det virkelig servitter på bildet av den turkise hjorten med brun bakgrunn??
  Jøss så flotte! jeg VIL også ha sånne..Men hvor finner man sånne tro?
  Må nok bare gi meg til å lete :))

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig med pakke i posten. Jeg har store planer om vimpler på lekerommet til prinsessa, skal kanskje bestille fra guttemamma :)

  SvarSlett