13. oktober 2009

Ettermiddagssol

Vakkert lys inn på kjøkkenet nå! Måtte forte meg å ta bilder. Ettermiddagssolen er fin.. Her er blant annet et par bilder av liljer og en liten kopp med rødt mønster som jeg fikk på loppis i helgen.. Ble fine i lyset =) Nå blir det scampiwok til middag- en liten favoritt- veldig glad i scampi! Ha en koselig tirsdag og takk for koselige kommentarer på forrige innlegg =) KlemM

8 kommentarer:

  1. Nydelige bilder. Jeg elsker liljer. Tror jeg må få kjøpt meg en bukett snart. :)

    SvarSlett
  2. Jeg digger lukten av liljer! Mange synes den blir for sterk, men jeg synes bare den er herlig!!:) Og scampi er kjempegodt, nesten like godt som kamskjell;)
    Ha en fin uke! Klem B:)

    SvarSlett
  3. Herlige høstfarger og nydelig lys :-) ha en flott høst-dag!! klemmer

    SvarSlett
  4. Tusen takk for koselig hilsen på bloggen, M! Sender en hilsen i retur, dere har en flott og fresh blogg! :) Ha en nydelig dag!

    SvarSlett
  5. Märthaliljer - det er vel det fineste som finnes ;). Jeg har en bukett med tre frodige kvister nede i stua mi nå. De står i min farmors skikkelig kitchy-styggfine, tunge, grønne vase - som passer perfekt til Märthaliljene.

    Åh - så godt jeg likte denn bloggen. Rett inn i blogghjertet mitt ;)! Legger den til i bloggrollen min med EN GANG! Skummet igjennom alle innleggene her nå, men sannelig - her skal det nytleses med en kopp te i hånda ved første og beste anledning. Hilsen Dilldall-Nina ;)!

    SvarSlett
  6. Fine bilder...nydelig blomst!

    Og den røde koppen.."sukk" så vakker:))

    Ha en fin kveld, klem

    SvarSlett
  7. Dette var fine bilder M! elsker hvordan du fikk fanget det vakre lysskimmeret i bildene! :)

    Klemmis T

    SvarSlett