19. oktober 2009

Små prosjekter og en Stor overraskelse!

Fikk en koselig overraskelse i går!! SavanneTreet vant sin første Giveaway =D Tenk så heldig!!! En stor dag!! Har blitt den Heldige eier av en vimpelrekke sydd av flinke Guro i Ein Gul Knapp (http://eingulknapp.blogspot.com/) Tusen Takk til Guros mann som trakk vårt lodd!! =) Ekstra glad for å vinne noe sydd- kan ikke sy, men det går fremover med hekle og strikkeprosjektene! Her er en halv hvit pute snart ferdig..
Det går litt sakte med pute nr.2 på grunn av mye mønster - men nå har en liten flette begynt å ta form. Ikke så vanskelig med fletter som jeg trodde =) Jeg strikker med PT3 på pinne 6, og tykke pinner betyr at alt går litt fortere! Heldigvis!Det røde Bånsull- garnet er kjøpt i Stavanger en gang. Hørte et rykte om at butikken desverre er nedlagt nå. På etiketten står det at Bånsull as holder til i Kristiansand for de som er interessert. Og forresten en nettadresse: http://www.baansull.no/. Garnet består av deilig Merino og Alpaca ull, 50% av hver. Garnet er tynt og mykt =) Tror det blir et sjerf eller sjal siden jeg kun har et nøste..
Min lille artige nyanskaffelse (fra loppis såklart). En liten garnkurv til prosjektene! Syntes den var en tøff liten sak =) Stoffet ble veldig fint etter en runde i vaskemaskinen!
Til slutt en liten bunke stoff.. mon tro om jeg kommer igang med et syprosjekt etterhvert..?
Ha en koselig kveld med Bonderomantikk og 71'Nord =) Stor klem fra M OG:En stor takk for alle koselige kommentarer i det siste!!

4 kommentarer:

 1. Hei! Det var jo en herlig stoff-samling du hadde da! Masse flotte stoffer der ;-) tusen takk for den fine kommentaren din ang reportsjen fra leiligheten min. Heldigvis var det ikke så skummelt som jeg hadde trodd å se seg selv på skjermen ;-) ha en fortsatt herlig kveld! klem

  SvarSlett
 2. Hei M og takk for besøk og hyggelig kommentar hos meg. Jeg ser dere er tre bloggere her, så derfor må jeg bare i fellestrekk si at bloggen er utrolig kreativ og skjønn. Gjenbruk og håndarbeid er midt i blinken for meg. Klem Minmill

  SvarSlett
 3. Hei hei..
  Takk for hyggelig besøk inne hos meg.
  Det varmer det.
  Så fin blogg du har da.
  Kreativ er du visst også..ser jo ut til å
  ha virkelig teft på strikkingen der ja..herlig.
  Også vant du giveaway...wow...lucky you..
  Oki, ha en fin dag videre.
  Drops

  SvarSlett
 4. Åh, grattis till de fina vimplarna, hittade också till den tävlingen via er!

  SvarSlett