6. juni 2009

Sommersjarm i Drøbak

Lørdagsfri! Tur til Drøbak kanskje?? JA Såklart!
Trekk pusten! Frisk sjøluft, allsang på torget, shopping, utsikt, sol, uforglemmelige interiørbutikker, hvite hus, trange gater, hvitt stakitt, klatreblomster, is, kaffe og upassende nok for årstiden- en tur innom julenissens hus!

Lille Due og Drøbak Blomsterbinderi
To butikker vegg i vegg danner en liten oase i Lindtruppbakken.. Lille Due er en helt nydelig butikk med klær, sko og diverse interiørartikler. Mye mye fint. Favorittene er Søte Pensko fra NoaNoa og Lys turkis pute med hvite prikker.. Drøbak Blomsterbinderi bugner av roser, pioner, lavendel og tåre.. Bare Se!!

Tin - Tof
Butikken er "delt" i to: En del med Kjempefine barneleker- trebiler, spill mm.. Den andre delen er viet mye fint interiør til kjøkken, stue og bad! Presentasjonen er rett og slett Lekker og veldig original!! Drømmebutikk som bør besøkes ved en visitt i Drøbak!

Lille Bille
Bare navnet gjør det Lett å ta turen innom!! Innholdet skuffer heller ikke!! Butikken er full av Barneklær i kjempefine og sterke farger. Her finner man i følge beskrivelsen både brukte og nye klær til barn. Nok en butikk med sterk personlig stil og flere originale klesplagg!

Spasertur langs Lege Jens Moe's Promenade...


Litt kald badetemperatur for mine tær idag...
Kommer gjerne tilbake og tester temperaturen senere en gang!!
PS: En av sommerens herlige låter... :) hihi.. http://www.youtube.com/watch?v=29Taf7nRQNY
Og en kul sykkel:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar