8. juni 2009

Barndomsminner fra Bygdøy


Jeg husker vi kjøpte sukkertøy fra "Kolonial - Melk - Delikatesser" på Norsk Folkemuseum da jeg var liten.. Det var stort. Stas å spise sukkertøy som de gjorde i gamledager.. Apoteket husker jeg som litt mørkt og skummelt, men med masse fine krukker og alle spennende urtene (medisin) som vokste utenfor.. Noen flere bilder fra butikken!

Liker de gamle kassene.. men jeg tror neppe de er til salgs :)
Litt mandagsmimring i dag.. Ha en fin uke!!

3 kommentarer:

 1. Hei,

  det husker jeg også :) Jeg var på ni år gammel og i Norge den første gangen. Vil aldri glemme dropsglass og atmosferen inne, det var kjempekoselig! Jeg kom dit igjen flere ganger og er glad igjen hver gang.

  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. For et koselig sted - og da mener jeg både bloggen deres og denne butikken:) Skulle gjerne hatt noen av de gamle kassene. Og helt sikkert masse annet fra denne koselige butikken! Ha en super kveld:)

  Smil fra Marthe (som kun får lagt igjen kommentar ved å logge meg inn som google-bruker. Denne linken fører dere til en annen blogg enn den jeg har nå. Jeg er http://thinktank.blogg, så vet dere det);)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger! Har endret kommentarinnstillingene :) fortsatt litt fersk/grønn i bloggeverden!! ;0)

  SvarSlett