5. januar 2010

Mini-bok-dryss!

Hei på en kaaald tirsdag!! Sitter med et ullteppe rundt skuldrene i skrivende øyeblikk. Kulda gjør hverdagen ekstra spennende- særlig hver morgen 06.45 når jeg sitter i bilen, skrur om tenninga og lurer på om batteriet har gått av med pensjon. Er mulig jeg snart på bite i det sure eple og høre på Falkenmannen som antydet at batteriet mitt ER gammelt. Takk for det!

Uansett og Først og Fremst; så Gøy at så mange vil være med på våres første giveaway!! :) Tusen Takk for alle kommentarene !! Jeg har desverre ikke rukket å lese alle enda, men setter straks igang!
Bildet over er mitt største julesalgkupp! 3 stilker orkideer til 200,-! Veeeldig billlig og veldig fine blomster!! :) Jula er stort sett ute av huset. Noen minner finnes enda- en julestjerne- og gavene.. Under er en bunke med bøker jeg fikk til jul! Mye fint å kose seg med fremover (inne i kulda)! Gleder meg til å lage litt ny mat- må det nå som jeg har fått hele 3 kokebøker! Lurer på om det er noen i familien som prøver å si meg noe... =) Ha en strålende uke videre!
Klem M

4 kommentarer:

 1. Godt nyttår! Kjempefine orkideer! De liker jeg ganske mye! Det er fint med bøkerstablen og porselenfiguren! Stilig!
  Ha det fint videre! Klem fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Åh, gled deg til Drømmehjerte!
  Eg har lest to bøker av Cecilia Samartin det siste halvåret, og har koooosa meg med dei! Trur eg må ha fleire...!

  Ha ein fin kveld inni teppet ditt! (Eg har akkurat konstantert at eg ønskar meg nye vindu i stova - dvs. 6 stooore vindu og ei stooor dør....uff, skulle hatt ein nisse som gav bort slikt!) Kald klem :)

  SvarSlett
 3. Ingenting er så herleg som å krølla seg under eit godt teppe med ei god bok :)
  Takk for boktips!! :)

  Eg har akuratt tent lys i islykta mi ute, det er så fiiint :)
  klemmer

  SvarSlett
 4. Orkidé-kupp gitt. Jeg hadde heller ikke latt det forbigå. Orkidéblomstene er som små kunstverk. Det er helt utrolig at naturen kan lage noe slik. Vet ikke om det er overvekten av biologi i utdannelsen min som gjør at jeg fascinert kan sitte og se på blomsterhoder omtrent med lupe: pioner, syriner, georginer...

  Først skal jeg kose meg med vinter, en evne som har kommet snikende de siste årene - og så tenk - kommer årstiden for utendørs blomstrende vidundere. Inntil da har man jo f.eks orkidéer. Jeg har kjøpt meg en rosa hortensia nå.

  SvarSlett