6. desember 2009

Pepperkakehuset med stor P


Idag var dagen for å slippe ut sine kreative og kunsteriske følelser, sine bakerferdigheter, og kombinere disse med sine husbyggertekniske egenskaper. Det var altså tid for pepperkakehuslaging.
Og hva kan jeg si, det ble en diamant av et hus. Dessverre glemte jeg å lage en liten del til bygget. Takstoler heter det vel på fint. Men heldigvis hadde jeg også bakt pepperkakehjerter, og de fungerte utmerket som pepperkaketakstol. En annen ting som ikke gikk helt etter planen, var melisens oppførsel. Den var ikke samarbeidsvillig. Dermed ble dør og vindu en smule rennende. Men det skal vel ikke mye fantasi til for å se at det bare er snø og is som henger fra karmene!
SÅ nå er det jul i heimen, og det er deilig. Jeg skal innrømme at jeg gleder meg litt til at julen er over, for da er det tid for pepperkakehusspising, noe som er det beste som finnes! Jeg håper bare at sementen holder til da, og at ikke malingen flasser av (dvs godteriet).
Dersom det skulle være noen som trenger tips eller hjelp til pepperkakehusbygging, kan jeg anbefale å ikke søke råd hos meg.
-S-

2 kommentarer: