13. desember 2012

Oslo- Anorakken

I dag tidlig sydde jeg i de oransje knappene, og dermed er Oslo-Anorakken ferdig! En kjempefin Pickles klassiker spør du meg!! Strikket i det herlige tykke Abuelita på pinne nr. 5. Jeg har laget anorakken i størrelse 1-2 år, men tror den blir passelig før lillegutt blir 1 år, kanskje fordi han er stor eller anorakken litt liten ;) Så nydelig genser altså!! Jeg er superfornøyd, blir muligens flere etterhvert, i andre farger (er jo så mange fine å velge mellom)!!


I dag daler snøen ned ute... så koselig tid!! Får meg til å tenke på: "For i natt, når snøen laver ned, lager vi engler, og vi er i himmelen...." St.Lucia i dag også!! Ha en herlig dag alle sammen, i dag skal jeg IKKE til tannlegen, Fantastisk!! Klem fra M

3 kommentarer:

 1. For en fin anorakk! Har ønsket meg boken deres til jul så krysser fingrene for at den har funnet veien under treet :) De sier forresten at størrelsene deres er litt små, eller at de strikker litt løst :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja den boka ønsker jeg meg også altså!!! Den ser så fin ut!! Ha en finfin ettermiddag =)=)

   Slett
 2. Kjempefin!! Har bestilt garn til å strikke en versjon til min lillegutt - Pickles er litt små i størrelsene og min gutt er ganske stor - så her strikkes det 2-3 år til min gutt på 14 måneder.

  PS takk for hyggelig kommentar hos meg - håper du når å lage den røde en dag ;)

  SvarSlett